Vélemények a Enterosgélről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan személyeknek a véleménye, akik fogyasztottak már Enterosgélt.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Görgényi Jakab, Kapolcs » Gyomor
„Minden pénzt megér az Enterosgel, hiszen nem csak legenda, hogy segít a gyomor –és emésztőrendszeri problémák enyhítésében. Nekem nagyon bevált, a puffadásomat megszüntette 1 héten belül! Máskor is fogok Enterosgelt rendelni Önöktől!”
Lantos Erika, Tapolca » Gyomor
„Hihetetlenül hatásos az Enterosgel gyomorbántalmak kezelésére, ráadásul kiváló immunerősítő is egyben. Mindenkienk ajánlani tudom, a mi családunk már használja rendszeresen!”
Mészáros Ildikó , enteromedical.hu honalpon » Haspuffadás
„Kozmetikusom javaslatára elkezdtem használni az enterosgélt. Első napokban kétszer 1-1 evőkanálnyit, majd váltottam a napi egyre.
Magamon azt veszem észre, hogy kevésbé puffad fel a hasam estére, már ezért megérte.
Volt nálam egy nagyon kedves barátnőm, akinek szökőévente csalánkiütése van az alkoholtól. Korábban egyszer láttam már nála ilyet, ezúttal egy enyhe koktél után kezdett el vörösödni az arca. Ilyenkor az a bevált módszer, hogy megiszik egy halom kálciumot és kb fél óra múlva, amikor már kijött az arcán és a mellkasán a csalánkiültés, szépen lassan a kálcium hatására elkezd halványulni és 1-2 órán belül el is múlik.
Ezúttal azonnal kapcsoltam, amikor kezdett szépen vörösödni az én drága barátnőmnek a gyönyörű feje. Kapott egy kanállal és nagy meglepetésünkre sem a mellkasán, sem az arcán nem jöttek ki a kiütések, sőt alig 20 perc alatt teljesen elmúlt a pirosság is.”
Talabér Zsófia, Budapest » Alkohol
„Tegnap elmentünk bulizni a barátommal. Ritkán jutok el szórakozni, viszont ha elmegyek, akkor nagyon belecsapok abba a bizonyos lecsóba. Ez történt most is...
Már hajnalban, hazafele menet nagyon rosszul éreztem magam, otthon pedig jöttek az ilyenkor szokásos panaszok, hányás, szédülés, „forog velem a világ – szindróma” stb...
A barátom szüleitől hallottunk az Enterosgélről és annak alkoholt-megkötő hatásáról. Mielőtt végleg kidőltem volna, megittam 1 pohár vízbe kevert Enterosgélt. Órák múlva ugyan még éreztem, hogy maradt bennem némi alkoholmennyiség, azonban nyoma se volt fejfájásnak vagy émelygésnek, és ami a legmeglepőbb, az az, hogy amikor másnapos vagyok, rendszeresen migrénes fejfájással is küszködök – most azonban elő sem jöttek a korábban megszokott panaszok.
Az Enterosgélt feltétlenül ajánlanám azoknak, akik néha alkohollal engedik ki a gőzt, ugyanis a másnapos fejfájás, mint létező pansz nincs többé!”
Újvári Emese, Győr
„Már két éve annak, hogy az egész szervezetemet érintő candidás problémával küszködök. Sok "gyógymódot" kipróbáltam mér, szinte valamennyit eredménytelenül.
Egy hónappal ezelőtt kezdtem el szedni az Enterosgélt. Hallottam hogy a legújabb csodaszer gyomor –és emésztési problémák ellen. Itt jegyezném meg, valóban az: csodaszer!
Két tubus elfogyasztása után úgy érzem, hogy sikerült megszabadulnom problémáim túlnyomó részétől!”
Üdvözlettel: Emese
Hevesi Boglárka, Szolnok » Herpesz
„Akinél gyakran előjönnek a Herpesz hólyagok annak a következőt tanácsolnám: Oszlasson el 1-2 borsónyi Enterosgelt a hólyagokon, majd ismételje meg mindezt egy nap során. Nálam 2 nap alatt elmulasztotta a herpeszt, hamarabb, mint azt a „hivatalos” herpesz elleni kenőcsök tették volna!”
Csomor Zalán, Martonvásár
„Nagyszerű orvosság a másnaposság, és annak tüneteinek, mint például a ’kettőslátás’ kezeésére. Egy buli végén erős alkoholfogyasztás után természetesen forgott a gyomrom rendesen, ki is dobtam a Taccsot! Amikor hazaértem bevettem Enterosgelt. Reggelre mintha kicseréltek volna, Semmi nyoma nem volt annak, hogy nem bírtam mértéket tartani az előző este!”
Németh Imréné, egeszsegesen-termeszetesen.hu honlapon » Haspuffadás
„Csak pozitívan tudok nyilatkozni az Enterosgel-ről. Hetekig tartó haspuffadásra utolsó mentőövként alkalmaztam – sikerrel! Napokon belül megszünt a problémám. Hasonló panaszok orvoslására ajánlom másoknak is.”
N.Imréné
Dr. Németh Dorottya, Természetgyógyász » pikkelysömör
„Az Enterosgel javítja a psoriasis (pikkelysömör) kezelés eredményeit, mivel segít csökkenteni a májra ható méregterhelést azáltal, hogy eltávolítja a mérgeket a testből, így azok nem jutnak a májba. A psoriasis kezelése hosszú, többhónapos Enterosgel –kúrát igényel. A végeredmény pedig önmagáért beszél majd!”
Tóthné Mária, Balassagyarmat » Foltok
„Le vagyok nyűgözve az Enterosgel-től. Makacs, kisebb-nagyobb kiütések és elmúlni nem akaró foltok voltak a bőrömön, beleértve az arcomon is. Egy alkalommal az egyik barátnőm, aki jártás a kozmetikai iparban, ajánlotta az enterosgel-t. Azt mondta, hogy csupa jókat hallani a termékről, amely bőrápoló tulajdonságokkal is bír. Az egyéb orvosi kencék helyett az Enterosgel-re teszem a voksomat. 3-4 nap után elkezdtek eltünedezni a bőrömön lévő foltok. Ráadásul a helyükön épp és egészséges bőrfelület maradt. Köszönöm a barátnőmnek, na és persze az enterosgel-nek!”
Lelkesné Ágnes, Szekszárd » gluténintolerancia
„5 napja kezdtem el Enterosgélt használni. Napi 3 alkalommal 1 evőkanálnyit, ahogy ajánlják. Korábban egy nagy kivizsgáláson vettem részt, ahol sajna felfedeztek nálam különböző ételallergiákat, ami a gluténintolerancia hatására keletkezett. Ezenkivül már hónapok óta a hasam is fájt, ami azt mondták, hogy kiterjedt nőgyógyászati területre is. Borzasztó volt hasi fájdalommal küszködni hónapokig, úgy, hogy nem tudtam mit tehetnék annak enyhítésére. Az Enterosgel napok alatt mérsékelte a fájdalmamat (5 nap után csupán a köldököm körül éreztem némi tompa fájdalmat) Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem az Enterosgélt, ezt a csodás terméket!”

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.